Vertalers
Snoep Teksten & Vertalingen

Rosemont 6 , 88240 Gruey-lès-Surance
Karin Snoep
Contact informatie
Contactpersoon
Karin Snoep
Telefoonnummer
0031636148011
E-mailadres

Omschrijving

zeer ervaren vertalers van alle markten thuis

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u een huis kopen of verkopen in Frankrijk? Dan is het van belang dat u de nodige (juridische) documenten goed begrijpt voordat u een handtekening zet onder een contract of andere verklaring.

Informatie van energiebedrijven en de Franse overheid (plaatselijke, regionale en nationale belastingen) is vaak alleen in het Frans beschikbaar.

Als toeristenbureau wilt u de bezoekers van uw stad, dorp of streek goed informeren. Veel Nederlanders zijn fervente Frankrijkgangers en hebben zelfs een (tweede) huis in Frankrijk. Om hen van dienst te zijn is het raadzaam hen belangrijke informatie in het Nederlands aan te bieden.

Ook als museum, toeristische attractie, hotel, B&B, herberg of restaurant wilt u natuurlijk graag dat Nederlandstaligen weten wat ze bij u kunnen zien, beleven en genieten.

Met alle plezier vertalen wij uw webtekst, folder, nieuwsbericht, verhaal, advertentie, uitnodiging, menukaart, verhalen, contracten of andere (juridische) documenten vanuit het Frans naar het Nederlands, of vanuit het Nederlands naar het Frans.

Meer informatie / contact

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via:

info@karinsnoep.nl of 00 31 6 36148011

Wie zijn wij?

Karin Snoep (1963) studeerde Vertaalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Snoep werkt sinds 1990 als zelfstandig vertaler, tekstschrijver en redacteur.

Marion Kieft (1957) werkt sinds 25 jaar als zelfstandig vertaler (ook beëdigd) voor rechtbanken, vertaalbureaus, uitgeverijen en privé personen.